Välkommen till Eken Cup 14-16 juni 2024!

Vi vill börja med att uttrycka ett varmt tack till er som deltog 2023 och för att ni är med och bidrar till barn- och ungdomshandbollen.

2023 års turnering samlade fler än 450 ungdomslag, seniorlag och para-handbollslag från hela Sverige, Finland och Estland i en av årets största handbollsfester. Vi hoppas att dagarna innebar positiva erfarenheter och att ni är sugna på mer handboll på gräs.

Erbjudanden om ni anmäler lag före 1 januari 2024

❶ Lag som köper minst 10 Gästkort med boende bjuder vi på anmälningsavgiften

❷ Om ni som klubb gemensamt anmäler 5 stycken lag eller fler och köper minst 10 Gästkort med boende per lag så bjuder vi på ett gästkort för en ledare per anmält lag (boende i flerbäddsrum på hotell med 2 dagars övernattning alternativt boende på skola).

Anmälan hittar ni på hemsidan.

Vi vill också tacka våra sponsorer och samarbetspartners från juni 2023 för ett mycket gott samarbete!