Hotell

Här hittar du de olika hotellerbjudanden som Eken Cup erbjuder deltagare genom samarbetspartners. Det är flera evenemang i Stockholm samma helg så se till att anmäla er och välj gästkort med boende så snart ni kan, vi har dessutom begränsat med rum via Eken Cups avtalspris.

Samtliga gästkortsalternativ med priser finner du här: Gästkortsalternativ

Generator Hostel Stockholm

Gästkort med boende på ett centralt designhostel i Stockholm nära Centralstationen. Generator Hostel Stockholm Torsgatan 10

Välkommen till detta nyrenoverade hostel beläget vid Norra Bantorget mitt i centrala Stockholm. Endast 500 m från Stockholms centralstation. Passar som boende för er som reser till Stockholm med tåg eller som vill bo mitt i centrum. Nära till tunnelbanans gröna linje som tar er ut till Eken Cups spelfält på ca 20 minuter.

  • Boendet är del av gästkortserbjudandet och inkluderar boende i flerbäddsrum (4 eller 6 bäddar), även gästkort med dubbel- eller enkelrum kan bokas.
  • Generator Hostel erbjuder 10% rabatt på all mat i sin egna restaurang för lag och föräldrar som bor på hotellet

Quality Hotel Globe

Eken Cup erbjuder även gästkortsalternativ med boende på Quality Hotel Globe Arenaslingan 7 ca 10 minuter söder om centralstationen och ca 10 minuter med bil eller tunnelbana (Gullmarsplan) till Eken Cup på Gubbängsfältet.

Globenområdet är en av Stockholms mest levande mötesplatser. Hotellet ligger alldeles intill de stora arenorna Annexet, Hovet, Avicii Arena och Tele2 Arena. Det är 10 minuters promenad till Gullmarsplans tunnelbana och gröna linjen som tar er till Gubbängen där Eken Cup spelas, ca 10 minuters tunnelbanefärd.

  • Boendet är del av gästkortserbjudandet och inkluderar boende i flerbäddsrum samt frukost
  • Parkering finns lätt tillgänglig

Quality Hotel Globe

Best Western Hotels

Eken Cup har flera hotellalternativ via Best Western, både centralt i city och utanför stan

Hotellboende med frukost på Best Western Kom Hotel, Döbelnsgatan 17, Stockholm.

Restid kommunalt till Gubbängsfältet ca 30 minuter (t-bana 20 min). Bil ca 20-40 min.

Best Western Kom Hotel,  Döbelnsgatan 17, Stockholm.

Boendet är del av gästkortserbjudandet och inkluderar boende i flerbäddsrum (2,3 4 eller 6 bäddar) eller enkelrum

Att kunna bo mitt i Stockholm City och ändå känna sig som hemma kanske verkar som en omöjlig ekvation, men inte när du checkar in hos Best Western Kom Hotel i Stockholm. Det mysiga och familjära hotellet drivs av den ideella föreningen KFUK-KFUM och alla vinster går oavkortat till ungdomsverksamheten. Med andra ord betalar du inte enbart för en härlig och mysig hotellupplevelse, du bidrar dessutom till att barn och ungdomar kan fortsätta med sporter och musik de älskar!
Här finns både mindre enkelrum men även dubbelrum, speciella hundrum och dubbelrum-koncept.

För mer information om Eken Cup boende kontakta: Niklas Bellander, Mobil: +46724031583 boende@ekencup.se