Om Eken Cup

Handbollsfest i Stockholm!

Alla handbollsvänner hälsas hjärtligt välkomna till årets stora handbollsfest i Stockholm – Eken Cup. Förutsättningarna är de samma som tidigare år – massor av handboll på massor av gräsplaner på det härligt gröna Gubbängsfältet söder om söder i Stockholm. Vår strävan är att samla allt på ett ställe så att det skall bli så lite transport som möjligt. Vi fortsätter vår strävan att förstärka känslan av internationell turnering och vi hoppas och tror att de satsningar vi gör skall fortsätta ge resultat.

Förläggningarna

Eken Cup använder i första hand skolorna i närområdet som förläggningar. Men beroende på att turneringen växer och för att anpassa oss till efterfrågan så har vi också flyttat in boende till hotell i Stockholms innerstad – men fortfarande allt inom bekvämt räckhåll med T-bana. Vårt kansli med stora cafeterian ligger i Gubbängshallen i direkt anslutning till spelplanerna. Vi har som mål att det skall vara närhet mellan fältet och förläggningarna.

Maten

Intensiva dagar i friska luften kräver att spelarna äter rikligt och näringsriktig mat för att orka med. Eken Cup har professionell personal i köket som vet hur man lagar god mat av hög kvalitet till många personer.

Stockholm

Sommaren i Stockholm har mycket att bjuda på för alla åldrar. För den nöjeslystne finns bl a Gröna Lund och Skansen. Den vetgirige väljer guidade turer med båt och buss eller en egen upptäcktsfärd med tunnelbana eller buss. Förutom vårt egna bad finns flera fina natur- och bassängbad på flera ställen i Stockholm, och är man shoppingsugen finns både Gamla Stan och City att tillgå.

Stockholm

Gästservice

Eken Cups gästservice hjälper dig att hitta rätt i Stockholm. Eken Cup vill att du ska kunna uppleva Stockholm. Därför försöker vi lägga dina matcher på för- eller eftermiddagar så du ska få tid till annat än bara handboll. Vi kan också erbjuda bagagetransporter till och från i första hand båtar och flyg för de som har gästkort.

Läs vidare om tävlingsinformationen