Om Eken Cup

Handbollsfest i Stockholm!

Alla handbollsvänner hälsas hjärtligt välkomna till årets stora handbollsfest i Stockholm – Eken Cup. Förutsättningarna är ännu bättre än tidigare år – massor av handboll på massor av gräsplaner på det härligt gröna Gubbängsfältet söder om söder i Stockholm. Vi samlar alla matcher på ett ställe så att det skall bli så lite transport som möjligt.

Förläggningarna

Eken Cup använder i första hand skolorna i närområdet som förläggningar. Men beroende på att turneringen växer och för att anpassa oss till efterfrågan så har vi också flyttat in boende till hotell i Stockholms innerstad – men fortfarande allt inom bekvämt räckhåll med T-bana. Vårt kansli med stora cafeterian ligger i Gubbängshallen i direkt anslutning till spelplanerna. Vi har som mål att det skall vara närhet mellan fältet och förläggningarna.

Maten

Intensiva dagar i friska luften kräver att spelarna äter rikligt och näringsriktig mat för att orka med. Eken Cup har professionell personal i köket som vet hur man lagar god mat av hög kvalitet till många personer.

Stockholm

Sommaren i Stockholm har mycket att bjuda på för alla åldrar. För den nöjeslystne finns bl a Gröna Lund och Skansen. Den vetgirige väljer guidade turer med båt och buss eller en egen upptäcktsfärd med tunnelbana eller buss. Förutom vårt egna bad finns flera fina natur- och bassängbad på flera ställen i Stockholm, och är man shoppingsugen finns både Gamla Stan och City att tillgå.

Gästservice

Eken Cups gästservice hjälper dig att hitta rätt i Stockholm. Eken Cup vill att du ska kunna uppleva Stockholm. Därför försöker vi lägga dina matcher på för- eller eftermiddagar så du ska få tid till annat än bara handboll. Vi kan också erbjuda bagagetransporter till och från i första hand båtar och flyg för de som har gästkort.

Läs vidare om tävlingsinformationen