Missa inte jubileumsmatchen 19 juni

Missa inte den spännande jubileumsmatchen kl 14:00 på söndag den 19 juni mellan Hammarbys guldlag 2006 och nuvarande lag i Hammarby.

Avkast blir kl 14:20 på bana 35 (konstgräset). Som alla andra matcher på Eken spelas matchen 2 x 15 min. I halvtid blir det straffläggning för alla barn som vill prova på och efter matchen finns det möjlighet till autografskrivning.

Säsongens lag ställer upp med följande spelartrupp: Robin Hallberg, Nisse Pettersson, Andreas Halvarsson, Alexander Morsten, Patrik Lindblad, Johan Nilsson, Axel Svansson, Martin Dolk, Viktor Bergklint, Gunnar Pettersson, Jonatan Wenell, Jesper Johansson, Adam Norman, Erik Borgenhäll. Ledare är Kalle Matsson, Magnus Oscarsson och Lasse ”Bebben” Bjerén.

Guldlaget från 2006 ställer upp med följande trupp: Lukas Karlsson, Lasse Arvidsson, Micke Åström, Janne Ekman, Daniel Båverud, Johan Båverud, Texas Olsson, Olle Johannesson, Espen Nygård, Tobias Ferngren. Ledare är Anne Hopfgarten, PO Fagerström, Per Lindblom och ”Nr 12”.