Viktig info och en nyhet inför Eken Cup 2023

I söndags kväll publicerades det preliminära schemat för Eken Cup 2023, hoppas ni har hunnit ta en titt!

  1. För att vi skall kunna nå ut med info till alla lagen i de fall det blir förändringar är det viktigt att alla lag har sin lagledare registrerad. Detta är extra viktigt att dubbelkolla i föreningar med alla lag anmälda genom en person.
  2. Vi behöver också få alla spelare registrerade i vårt system så fort som möjligt för att hinna med att hantera möjliga dispenser innan turneringen börjar. Laguppställningen behöver vara registrerad absolut senast innan första matchstart i de fall inga dispenser behövs.

Nyhet: Vi kan meddela att vi i år beslutat att ställa ut resultattavlor vid sidan av de stora planerna (från U10) som gör det enklare för publiken att hänga med i vad resultatet faktiskt är under matchen. Varje lag skall utse en person som hjälper till att hantera detta och som skall stämma av med domarna i halvtid. Om det ändå är olika resultat när matchen är slut är det domarnas resultat som gäller.