Eken Cup 2020 är inställd

Vi hade hoppats på att kunna ge ett annat besked, men styrelsen har efter en uppdaterad riskbedömning nu kommit fram till att Eken Cup 2020 tyvärr måste ställas in för första gången sedan starten 1976.

Med anledning av begränsningar från regeringen på sammankomster med fler än 50 deltagare som gäller från 29 mars till vidare, uppmaning att undvika resor samt övriga restriktioner i Sverige och tillresande länder med syftet att minska takten på smittspridningen av Covid-19 viruset i samhället ser vi ingen annan utväg. 

Vi är tacksamma för det stora intresse som finns för Eken Cup, den idrottsfest som vi alla ser fram emot som en naturlig start på sommaren och uppskattar alla som anmält sig. Observera att Eken Cup kommer att återbetala redan erlagda anmälningsavgifter precis som utlovat!

Vi ser fram emot att tillsammans mer alla er fantastiska handbollsspelare, ledare, domare, åskådare, funktionärer och sponsorer skapa en Eken Cup i juni 2021 på ett ombyggt och bättre sportfält och samtidigt fira att Eken Cup då spelas för 45 året!  

Med önskan om en hälsosam fortsättning på året önskar styrelsen alla varmt välkomna till Stockholm och Gubbängsfältet 2021!

Tack också till våra huvudsponsorer och partners för ett gott samarbete.