Prickskjut som Gulldén under Eken Cup

EM 2016 åker på sommarturné hos några av Sveriges största ungdomsturneringar för att ge besökarna möjlighet att svara på tre kluriga frågor. ”Det ska bli fantastiskt att träffa alla våra unga EM-ambassadörer”, säger EM:s marknadschef Matilda Boson.

EM 2016 kommer att ha en monter full av aktiviteter och kända profiler på Eken Cup.

– Alla ungdomsspelare och deras fans är en viktig del av EM 2016. Många ungdomslag har redan varit fantastiska EM-ambassadörer genom att sälja EM-biljetter och tjäna pengar genom vårt biljettprojekt #WeAreAllHands, som har gett över 130 000 kronor till deras lagkassor. Det ska bli fantastiskt att åka runt i landet för att träffa alla unga EM-ambassadörer, säger EM:s marknadschef Matilda Boson.

Läs mer på svenskhandboll.se

552x356_RS_SH