Jubileumsmatch med Hammarbys guldlag

2006handbollguldmini

Missa inte en av de häftigaste händelserna under Eken Cup 2016. På söndagen den 19 juni kommer Hammarbys guldlag åren 2006-2008 spela en jubileumsmatch mot dagens A-lag i Hammarby. Så här säger Tobias Ferngren f    rån guldlaget om matchen:

Det började med lite diskussioner redan förra året då flertalet av spelarna från 2006 års guldlag var överens om att vi ville skapa nån form av 10-års jubileum av första guldet. Och vad skulle bättre passa än att utmana dagens A-lag på en skön batalj? Att sen göra det i samband med Eken cup och bjuda in alla ungdomar skulle bli ett bra och kul sätt att bjuda tillbaka lite till Stockholmshandbollen.

2006onneredmini

– ”Vi har även full förståelse för om nuvarande A-lag känner en viss nervositet redan nu över detta möte. Vissa ur guldgänget är fortfarande aktiva på olika nivåer, medan andra är…hmm ”lite mindre aktiva”. Men den samlade rutinen som kommer finnas till denna match behöver nog ungtupparna en ganska kraftfull dator för att räkna ut, så nervositeten är rätt befogad skulle vi säga. Väl mött på fältet!”, avslutar Tobias Ferngren.

Nuvarande A-laget i Hammarby har gett svar på tal.

– Vi i nuvarande A-lag ser fram emot att mäta oss med de gamla SM-guld vinnarna och se om vår ungdomliga entusiasm räcker mot deras erfarenhet och rutin. Att dessutom få göra det under Eken cup med alla handbollsintresserade ungdomar som spelar där och den atmosfär det skapar gör det ännu bättre. Vi tycker att detta ska bli väldigt roligt och vi kommer bjuda publiken på show och se till att gamlingarna får svettas lite i alla fall.

artikel_jubel_20151129_615x300

Hur det går får du se på Eken Cup 2016, söndag den 19 juni.