Eken Cup 2021 – information

Vi hade hoppats på att restriktionerna skulle ha öppnats mer, men i nuläget får varje lag endast spela en match per vecka, utomhus, och resor skall undvikas. 

Detta betyder tyvärr att under rådande omständigheter ser Eken Cup inga möjligheter att genomföra en turnering och kan inte invänta eventuella ytterligare lättnader inför sommarens arrangemang eftersom juni närmar sig. Erlagda anmälningsavgifter återbetalas.  

Däremot arbetar vi för att med hjälp av Handbollförbundet Öst och Idrottsförvaltningen möjliggöra matchspel på konstgräsplanerna. Ambitionen är att fördela tider mellan 15 juni och 22 juni för anmälda lag födda 2004-2010 (dock ingen nedsänkt ribba). Detta gäller i nuläget lag inom Stockholms närhet. Alla lag kommer att bli inbokade på en match (3×20 min) under perioden. Har man frågor eller inte är intresserad av en match så är det viktigt att meddela detta till info@ekencup.se. Mer detaljer och information distribueras under kommande veckor. 

Boka redan nu in preliminära datumen 17-19 juni för Eken Cup 2022!  

Sommaren börjar med Eken