Beslut meddelas den 6 maj

Baserat på vilka riktlinjer som presenteras av regeringen och region Stockholm i början av maj kommer vi att avgöra om Eken Cup kan spelas eller inte den 18-20 juni. Detta meddelar Eken Cup via hemsidan och andra forum den 6 maj.

Regeringen poängterar ”att det är extra viktigt att idrotts-, fritids-, och kulturaktiviteter för barn och unga, såväl utomhus som inomhus, fortsätter i så stor utsträckning som möjligt under förutsättning att föreskrifter och allmänna råd kan följas.”

Eken Cup ser möjligheter att anpassa och avdela området runt en plan för att begränsa totalt antal personer i samband med en match samt omkring mathållningen, spelupplägg mm men är beroende av hur risk för smittspridning ser ut i Sverige.

Vi håller tummarna för att vi kan genomföra en cup i sommar även om den är anpassad efter Covid-restriktioner. Avgifter återbetalas om det blir inställd cup.