Sandro – ny domaransvarig

Mitt namn är Sandro Smailagic, 27 år gammal och bor i Kalmar. Jag har dömt handboll sedan 1999 och sedan förra säsongen så är jag elitdomare i handboll vilket innebär att jag dömer i herrarnas elitserie.

I år är det jag som är domaransvarig för Eken Cup och det känns oerhört spännande att få vara det, just i år är det 40 års jubileum för Eken Cup och man gör en stor satsning kring arrangemanget på Tele2 Arena. Det ska bli riktigt kul och jag hoppas att vi ska få fyra mycket roliga, spännande och givande dagar tillsammans och skapa många nya minnen.

Eken Cup framkallar alltid många positiva känslor och minnen och mitt bästa minne från Eken Cup är från första året, vi hade så himla kul i domargruppen, på dagarna dömde vi hela tiden och på kvällarna umgicks vi och fick snacka handbollsminnen och knyta nya kontakter.

Vi ses i sommar!