Praktisk information inför

Välkomna till Eken Cup 2013, nu är det knappt en dag kvar tills turneringen börjar och vi ’flyttar’ snart ut på fältet, vi kommer att finnas i Gubbängshallen från kl 13.00 idag för att ta emot våra domare som kommer från andra orter än Stockholm, det är bra om även Stockholmsdomarna kommer förbi hallen under eftermiddagen så kan ni får era matchkort, mat/åkband m.m. Tisdagens matcher är inte riktigt klara ännu så de får ni under helgen.

OBS! Det är obligatoriskt domarmöte kl 08.00 lördag morgon i Gubbängshallen för info m.m., för er som börjar döma senare på dagen eller en annan dag så gäller det att ni är på fältet senast 1 timme innan er första match och söker upp Mike eller Jonny vid sekretariatet (följ grusgången ut på fältet så ser ni sekretariatet på vänster sida) så får ni all info ni behöver.

Hur tar jag mig till Gubbängen kommunalt?
Ta tunnelbanans linje 18 mot Farsta Strand, sitt långt fram i tåget och gå av vid station Gubbängen, gå ner för trappan till vänster, när du kommer ut på torget, tag höger så ligger Gubbängshallen och fältet ca 100 meter ner på vänster sida.

Än en gång, Välkomna till årets Eken Cup!