Meny 2025

Fredag 13 juni

Middag 17-20 Pasta med carbonara (kyckling)

Lördag 14 juni

Frukost 7 – 9 Yoghurt, mjölk, müsli, flingor, hårt & mjukt bröd, smörgåsmargarin, ost, rökt kyckling, kokta ägg, kaviar, te, boiled eggs, kaviar, kaffe, juice, grönsaker  
Lunch 11 – 14Korvstroganoff med ris  
Middag 17 – 20Kycklingschnitzel med aioli och rostad potatis  

Söndag 15 juni 

Frukost 7 – 9 Yoghurt, mjölk, müsli, flingor, hårt & mjukt bröd, smörgåsmargarin, ost, rökt kyckling, kokta ägg, kaviar, te, boiled eggs, kaviar, kaffe, juice, grönsaker  
Lunch 11 – 14Spaghetti Bolognese (köttfärssås) och ketchup
Middag 17 – 20Kyckling i currysås serveras med ris 

Måndag 16 juni

Frukost 7 – 9 Yoghurt, mjölk, müsli, flingor, hårt & mjukt bröd, smörgåsmargarin, ost, rökt kyckling, kokta ägg, kaviar, te, boiled eggs, kaviar, kaffe, juice, grönsaker  
Lunch 11 – 14Köttbullar med gräddsås, lingonsylt och kokt potatis
Middag 17 – 20Kebabgryta med vitlökssås och ris

Eken Cup tackar för det goda samarbetet med Klein’s Kitchen!

Det finns också matalternativ till salu i kafé-området på fältet i serveringstält och food trucks.