Meny matsal 2025

Fredag 13 juni

Middag 17-20 Pasta med carbonara (kyckling)

Lördag 14 juni

Frukost 7 – 9 Yoghurt, mjölk, müsli, flingor, hårt & mjukt bröd, smörgåsmargarin, ost, rökt kyckling, kokta ägg, kaviar, te, boiled eggs, kaviar, kaffe, juice, grönsaker  
Lunch 11 – 14Korvstroganoff med ris  
Middag 17 – 20Kycklingschnitzel med aioli och rostad potatis  

Söndag 15 juni 

Frukost 7 – 9 Yoghurt, mjölk, müsli, flingor, hårt & mjukt bröd, smörgåsmargarin, ost, rökt kyckling, kokta ägg, kaviar, te, boiled eggs, kaviar, kaffe, juice, grönsaker  
Lunch 11 – 14Spaghetti Bolognese (köttfärssås) och ketchup
Middag 17 – 20Kyckling i currysås serveras med ris 

Måndag 16 juni

Frukost 7 – 9 Yoghurt, mjölk, müsli, flingor, hårt & mjukt bröd, smörgåsmargarin, ost, rökt kyckling, kokta ägg, kaviar, te, boiled eggs, kaviar, kaffe, juice, grönsaker  
Lunch 11 – 14Köttbullar med gräddsås, lingonsylt och kokt potatis
Middag 17 – 20Kebabgryta med vitlökssås och ris

Tisdag 17 juni

Frukost 7 – 9Yoghurt, mjölk, müsli, flingor, hårt & mjukt bröd, smörgåsmargarin, ost, rökt kyckling, kokta ägg, kaviar, te, boiled eggs, kaviar, kaffe, juice, grönsaker  

Eken Cup tackar för det goda samarbetet med Klein’s Kitchen!

Det finns också matalternativ till salu i kafé-området på fältet i serveringstält och food trucks.